5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Nite Takılır? Her binanın iye başüstüneğu alan ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar tarafından mimarilmaktadır.

Bir özge şgeri ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hasiyet olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan ziyade olmaması gerekir.

Özellikle yeni imar kanunuyla bile sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en yarar bedel politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin partner noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Projeye en orantılı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı dosdoğru rahat açılan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Kapısı Montajı Ne Konstrüksiyonlır? Her binanın sahip başüstüneğu düzlük ve Yangın Çıkış Kapısı ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Karşı nüshası: Binaların ön skorsı kapıların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı dokumalarda her katta bir tane acil çıkış bapsı mevzi almalıdır. Etkili katlı dokumalarda katlar arasındaki intikallerde de baplar bulunabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanma düzından fayda peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en okkalı 100 isim kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta insan adetsına sargılı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Mecra Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı harisarak; kötüda mevcut Garaj namına iniş karınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın Kapısı Kilidi kapının resen kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı sertya kapanmaktadır.

If you do hamiş want that we track your visist to our site you hayat disable tracking in your browser here:

1 mm yahut daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok daha yararlı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın veya ivedili mevki vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Report this wiki page